Ge mig allt istället...

...och låt mina tjejer vara friska. Ge mig all feber, förkylningar, värk, hosta och öroninflammationer. Igår var det dags för min lilla Vanjis (som precis blivit frisk) att få ont igen. Hon somnade fint vid 19 som vanligt, vid tio vaknade hon, och till en början gnällde hon bara. Jag och O turades om att gå in och prata, klappa och bädda ner henne flera gånger om. Men efter ett tag hörde jag på henne att allt inte var som det ska, så jag frågade om hon hade ont någonstans. Hon nickade och jag frågade "Var älskling, kan du peka vart du har ont?" Då tog hon sig för örat.
Öroninflammation. Fan! Då kan man inte ligga ner, det visste jag men vi ringde sjukvårdsupplysningen. Alvedon, Ipren och sova sittandes. Yeeei! Klockan 02.00 somnade hon tillslut i min famn när jag stod rakt upp och ner och kramade henne med huvudet vilande på min axel. Vi la massor med kuddar under ena halvan av hennes madrass, den stod rakt upp. Där lyckades jag få ner henne och bäddade om henne så att hon inte skulle ramla åt sidorna. Min stackars lilla tjej. På morgonen åkte vi till närakuten och fick penicillin. Hon är pigg annars, bara att det är jobbigt tt ligga rakt och sova, men under dagtid är hon helt som vanligt. Gå över fort öroninflammations-helvete och lämna min bebis ifred! (Ursäkta språket, tycker att min lilla tjej redan har kämpat så mycket senaste veckan, så det räcker nu!)
.
Själv mår jag mycket bättre, åkte på en 'baktriell inflammation i nedre delen av luftstrupen' och fick penicillin jag med. Som sagt, sjukstuuuuugaaaaaaa!
.
Idag fick min lilla Millis sitta i barnmatstolen för första gången och smaka på smakportioner. Potatispure dag 1 av 3. Hon gjorde lite miner, men hon verkade tycka om det. Efter tre dagar blir det morotspure, sen får vi se vad hon ska för smaka hehe. Min lilla ängel <3
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0