Photoshoot

Igår riggade jag upp min lilla studio i vardagsrummet och fotade mig och min lilla skrutta. Det var en riktig snabb fotografering, jag behöver en tredje person som är med och hjälper till egenligen för att hålla koll så att inget åker i golvet när man har en liten här hemma som vill riva i allt. Bjuder på en liten bild som jag har mixat lite med i Photoshop med olika lager :) Här ska det se ut som att vi är skissade med blyerts, vet ej om jag lyckades riktigt ;)
 
Igår var jag ute och käkade med mina tjejer för första gången sen Vanja föddes. Åkte t-bana ensam för andra gången och kom hem på kvällen för första gången ensam hehe. Det kändes kul men lite konstigt. Kändes som att jag glömt nåt hela tiden och saknade något. Så mycket egentid har jag haft hehe. Det är faktiskt inget som jag saknat, jag har ju så mysigt hemma med min lilla tjej och älskade man. 
 
Snart ska jag åka och lämna Vanja hos mormor. För ikväll ska jag och Oggi ut och käka och gå och se "Snabba Cash 2". Äntligen! Ska bli så kul! På förlossningsfronten händer inget :( 
 
Peace, Love & Vanjis
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0