Mina änglar

Just nu sitter jag i Skärholmen på Expresso House och dricker en stor latte. Mina små tjejer sover som änglar i vagnen och Oggi är och tränar. Innan dess fikade han med våra små medan jag smet iväg till frisören. Jag har inte varit där sedan April förra året, innan Vanja föddes. Så ni kan ju tänka er hur mitt hår såg ut. Jättelångt och slitet. "Klipp bort all utväxt" sa jag till frisörskan! Nu är det kort, som en lite längre page hehe det behövdes VERKLIGEN!!
.
Annars flyter dagarna på fint, Milica växer så fint och Vanja lär sig saker och suger åt sig som en svamp av allt. Hon är så fin med Milica, vill ge henne nappen, pussar och kramar henne. På måndag börjar inskolningen på dagis, det ska bli så kul! Hon kommer älska det har jag en känsla av. Det kommer gå finfint!
.
I söndags åkte vi till Södertälje för att hå på barn-loppis. En gigantisk loppis med endast barnsaker. Bilbarnstolar, vagnar, kläder, leksaker och mycket mycket mer. Det är bara privatpersoner som står vid sina bord, vilket gör att allt är superbilligt. Folk vill ju bli av med sina grejer och inte åka hem med allt efteråt. Har man tur hittar man ett bord i just sin stil och rätt storlekar då kan man hitta massor för typ inga pengar alls. Jag hittade ett bord hos en tjej och där hittade jag allt som jag köpte. För 10:- styck. Jätte fina i skicket och perfekt för min lilla Vanja. Rosa Fleecetröja, Polarn & Pyret vintermössa, fodrade lila gummistövlar, långärmade tröjor med fina flickiga tryck och lite till. Hade hoppats på att hitta vinteroverall till både Vanja & Milica med hittade inga i rätt storlek som INTE hade polyester invändigt. Varför har så många overaller polyester i fodret, det blir ju bara kallt, det värmer ju ingenting?! Glad va jag i alla fall när jag kom hem med massa bra för inga pengar ;)
.
Peace, Love & SecondHand


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0