Barn på julaftonsmorgon...

Det kan man ju säga att jag var idag. Jag, Milica & min mor åkte till Skärholmen för att kolla lite affärer. Jag behövde lite till Vanja, lite enkla dagiskläder. Jag hade läst någonstans om att Röda Korser öppnat där så jag föreslog att vi skulle kika där. Inställd på att det bara skulle finnas skit blev jag mycket överraskad av att det fanns hur mycket fint som helst. Det bästa: "fyll en påse med kläder för 80kr" What? En stor papperspåse! Jag och mamma hittade såååå mycket fina grejer så det var helt sjukt. Jeans, bodys, tröjor, mjukisar, mössor, strumpbyxor mm. Jätte fint skick och jätte fina! Hittade lite till Milica också (Trots att hon inte behöver något) och trots detta lyckades jag inte fylla påsen. Så vi började titta på vuxenkläder. Och jag hittade massor till mig med. Yeeeeiiiii! FÖR 80:-
.
Peace, Love & Second Hand


7 dagar...

...klarade hon sig. Dagiset ringde idag och sa att Vanjis hade feber och inte mådde så bra. Jag rusade dit och hittade min lilla varma, snorande, gråtande tjej i en av fröknarnas famn. Min lilla tjej, hon skakade när jag tog henne i min famn för att klä på henne overallen för att gå hem. Väl hemma kollade jag temp, 38,7 så det blev en Alvedon. Nu ligger hon nerbäddad och tittar på tv. Snart blir hon nog bättre.hon har ju varit lite förkyld sen i onsdags, men varit pigg och kry. Nä nu ska jag ta hand om mina tjejor.
.
Peace, Love & V&M


Min guddotters födelsedag!

Trodde jag ja! Idioten. Jag. Trodde att det var den 11 nov...men visade sig vara den 8 nov. Så i morse ringde jag för att gratta och så var det i torsdags :( Å va jag skäms. Förra året kom jag ju ihåg! :( åååååååh
.
Grattis i efterskott min fina lilla Maya. Önskar dig all lycka & kärlek i världen. Hoppas du får ett superkul kalas idag med dina vänner och med massa paket.
.


Inskolning klar - check!

Min storalilla tjej är klar med sin inskolning. Det har gått jätte bra och det är jag så otroligt tacksam för. Oggi har tagit hand om hela inskolningen, men på måndag sätter det igång på riktigt och då blir det jag som hämtar och lämnar 09-15 eftersom jag är hemma med Milica. Det ska bli kul att vardagen sätter igång igen, det har varit mysigt att vara hemma alla fyra, men jag gillar rutiner och när man har koll på allt (kontroll-freak som jag är).
 
Idag var jag på BVC med Milica, hon växer fint och kurvorna ligger på sträcket över "snittet" men allt är proportionerligt. Efter det träffade vi Belliz i Liljeholmen och snackade skit och kikade lite i affärer. Tittade efter en fars-dag present till Oggi tills på söndag. Han glömde iofs mors dag...men jag är inte den som är den ;) Alltid så svårt när man ska handla presenter. Jag ÄLSKAR att köpa presenter till mina nära och kära men ibland är det så sjukt svårt att hitta det rätta. Jag vill inte köpa nåt halvdant, jag vill verkligen att det ska kännas rätt. Jag misslyckas säkert ändå ibland, men jag hoppas att jag träffar in rätt då & då! 
 
Peace, Love & V&M

Inskolning dag 4 av 5

Igår kom kultingen hem från dagis och hade lärt sig ett nytt ord: "Neeej" Tidigare har hon svarat "Niiii" när hon menat nej, men nu var det tydligt och fint. Så nu svarar hon Neeej på det mesta och ibland blir det en nick för "ja". Det hade gått jätte bra allting. Idag lämnade vi kultingen tillsammans igen men jag väntade utanför med Milica för jag är rädd för RS-viruset :( för grodans skull. Min lillebror fick det när han var två månader efter att min mamma tagit med honom och hälsat på vårt dagis. Han låg på sjukhus i två veckor och var nära att dö flera gånger. Så jag är rättare sagt livrädd för RS-viruset. Oj, det blev en liten avstickare hehe. Jo, Oggi gick in själv för att lämna Vanja och han berättade att barnen hade ropat "Heeej Vanja" så fort hon kom innanför dörren. Hon sa knappt hejdå till pappa, hon sprang bara in till barnen direkt.
.
Snart är kl 13, då är dags för hämtning igen, så får vi se hur det gått idag, när hon för första gången skulle sova lunch själv på dagis ;)
.
Peace, Love & dagis


Inskolning dag 3

I morse släpade jag mig iväg till förskolan för att få lite luft på vägen. Vi fyra tog en mycket långsam promenad och det var riktigt skönt. Vår storalilla tjej är så duktig att hon redan får vara ensam där. Oggi ska hämta henne 11.30. Imorgon och fredag ska hon vara själv mellan 09-13. Hon är så duktig! igår när fröknarna sa "Tack för idag" sprang hon tillbaka och kramade dem :)
.
Jag mår bättre idag, spydde igår kväll senast. Sov jätte bra hela natten! Börjar sakta men säker bli människa igen!


Magsjukan från helvetet

Yes, vaknade vi fyra snåret i natt med huvudvärk och illamående. Jag hann inte mer än att känna efter så var jag tvungen att besöka toaletten. Så höll det på till ungefär kl 11 var tionde minut...gäller verkligen att matcha in amningarna. Min lilla groda har varit helt exemplarisk. Vid 05 vaknade hon för lite mat och sen vaknade hon vid nio, åt och somnade om till elva. Så jag kunde springa toa-maraton utan problem. Sen låg vi i sängen bara, bytte blöja, kläder, ammade, lekte ja allt i sängen. Jag hade knappt kraft för att sträcka mig till byrån för kläder och blöjor. Grodisen åt, lekte i babygymmet som jag lagt i vår säng. Sov lite och lekte lite. Jag sov bredvid hela tiden hehe. Hon är så otroligt snäll!
.
Vanjis andra dag på dagis, det går jätte bra! Fröknarna tycker redan att hon är redo att vara där ensam i morgon, sååå duktig vår tjej.
.
Peace, Love & V&M
.


RSS 2.0