Kalas-dax ♛

Oj det var verkligen ett tag sen. Har bett för många gånger om ursäkt för samma sak, så jag hoppar över det den här gången och bara bloggar lite ;)

Älskar vår nya lägenhet. Jag är helt kär! Just nu håller renoveringarna på för fullt, det ska bli skönt när det är klart. Det kommer bli sååå fint! Det var inte det lättaste att bestämma tapeter. Vi fick två tjocka pärmar med massa fina fond-tapeter och vanliga. Men tillslut lyckades vi bestämma för köket, hallen, vårt sovrum och barnrummet. Det ska bli så spännande att få se resultatet!

Min lilla tjejs 1-års kalas närmar sig med stormsteg och förberedelserna för kalasen är i full gång. Inte för att vi kommer göra något stort, men det är ändå en del som måste planeras. Vi har tänkt dela upp kalaset på två dagar. Första dagen för Vanjas kompisar och andra dagen för släkt och vuxna vänner. Det känns bäst så, roligast för Vanja helt enkelt. Barnkalas ska vara barnkalas! Inbjudningskorten är beställda och väntas komma här i dagarna, så ska de bara skickas iväg till alla kalasare. De närmaste har redan börjat fråga vad som behövs/önskas. Och när jag får frågan kommer jag knappt på något, men här nedan har jag gjort lite önskelistor på saker som jag bara älskar och som skulle vara super fina i Vanjas nya rum. Älskar trä leksaker, speciellt "mat-fika-leksakerna" är de inte helt fantastiska?

Peace, Love & Vanja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0