Vad hände med sommaren?

Snart slutet av juni och fortfarande inga sommarkänslor :( Verkligen trist måste jag få säga. Tur att man har stor korg under vagnen så att allt får plats när man går hemifrån. Myggnät, regnskydd, paraply, kofta x2, babyfilt med mera plus allt vanligt när man har bebis. Man vet aldrig vad det ska bli för väder. Går hemifrån i spöregn och kommer hem i skinande sol :S

Måste återigen bara få klaga lite på folk. De har ju tappat förståndet helt. Eller ja i alla fall 9 av 10 är ju helt lost. På t-banan känns det naturligt (iaf för mig) att de med barnvagn får stå så att vagnen har en av väggarna bredvid sig. Både för säkerheten, och för att inte vara i vägen för andra resenärer. Men icke. Jag försöker alltid välja en vagn med lite folk för att inte "störa" folk. Men ibland går det inte att undgå att det är folk som står i vagnen. De tittar upp när vi kommer in och sen tittar de bort. Så jag ställer mig mitt i och försöker hålla balansen, underhålla Vanja och tycker att det börjar bli allmänt jobbigt att göra detta med en stor gravidmage. Meeeen det skiter folk totalt i, TOTALT! Vad händer med mänskligheten, när slutade folk att bry sig om sina medmänniskor egentligen?

Annars har dagen varit fin. Åkte till mor min i morse. I förra veckan bokade hon en "fot-gravid-behandling till mig och sa att hon skulle passa Vanja medans jag var iväg. Fastän jag bara var borta i 1,5 timme så var det behövligt och mycket skönt! Tack kära mor!

Nu har Vanja nattats och jag ligger helt utslagen i soffan i Oggis knä med värkande ben och rygg. Snart säger jag nog gonatt!

Peace, Love & Vanjouschka


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag håller med dig! Vart fan är mänskligheten på väg??? Det är som när jag kliver på med vagn och hund. Jag vet att folk är hundrädda så jag går alltid in i en vagn där det är hund tillåtet. Och tyvärr kan jag inte göra en hund på 40 kilo mindre än vad han är. Som tur e så är han så snäll och bryr sig inte om folk utan lägger sig på en gång. Men folk flyttar sig inte, kliver på Falcon. Tittar surt på mig för jag står i vägen osv... Bara för jag har vagn och hund så får jag inte åka kommunalt???

2012-06-29 @ 14:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0