Seven months ♡

Min lilla tjej blev sju månader i helgen. Helt otroligt så fort det går! Kan vi stanna bandet lite. Jag njuter så mycket som det bara går, myser och doftar på min lilla räka ♥ Snart kommer hon väl inte ens vilja sitta i mitt knä ;)

Jag går fortfarande och hoppas på lite snö, i alla fall för en dag så att Vanjis får prova sin lilla bebispulka som hon fick av morbror och hans flickvän i julklapp. Kära tomten jag behöver inga klappar nästa jul, ge oss bara lite snö denna vinter för min lilla tjej!

Det har ju blivit en del film den sista tiden, så här kommer lite fler tips. Jag vet att jag är aningen efter...men millenium filmerna är verkligen svenska mästerverk. Måste få tillägga "svenska" för jag har aldrig varit så mycket för svenk film. Men dessa är verkligen när svensk film är som absolut bäst. Waow! "Män som hatar kvinnor" och "Luftslottet som sprängdes" var bäst. Mittenfilmen, "Flickan som lekte med elden var inte riktigt lika toppklass men absolut sevärd och mycket bra.

"Bridesmaids" får ni inte missa. Super kul komedi om en tjej som misslyckas med det mesta.

Oj nu vaknade min lilla skrutta, hinner inte skriva mer. Ciao!

Peace, Love & Movies


2012

Hoppas att det nya året börjat precis som ni önskat! Och att ni hade det trevligt på nyårsafton. Vi var hemma och åt gott, 3-rätters och drack gott. Min karl hade gått och köpt en "tårta" med massa raketer i för 500:- och jag klagade lite och tyckte det var mycket med tanke på att vi inte hade varken fest eller gäster. Men å så jag ångrade mig när han kort efter tolvslaget gick ut för att tända på den. Jag och flera grannar stog på balkongerna och tittade (vi har världens utsikt från balkongen för övrigt). Det var nog de vackraste fyrverkerierna jag sett. 12 stycket helt fantastiska. Jag stod som förstelnad och glömde helt bort att filma som jag tänkt göra :( När det var klart skrek grannarna "Jiiiiihoooooo, TAAAACK!!!"

Lägger upp en bild också på min lilla snäcka som försöker slita av tomten skägget ;)

Peace, Love & 2012


RSS 2.0