Abstinens ☮

Har inte bloggat på flera veckor. Har inte haft varken tid eller inspiration... Har börjat fundera på om jag har en riktig tråkig blogg med innehåll som en dagbok och undrar om det verkligen är någon som läser?! Men det visar sig vara några, så jag vill tack Fröken K, som alltid läser och kommenterar mina inlägg. Tack, och klappa lilla magen från mig!

Har faktiskt försökt göra några inlägg under den här tiden från mobilen. Men blogg.se appen är ju helt värdelös. Man skriver ett långt inlägg och när man ska publicera får man ett felmeddelande att det inte går att publicera. Man tackar! Har försökt tre gånger nu, så jag ger upp. Får blogga från den gamla hederliga datorn ;)

Idag kommer S&C med sina småttingar hit! Riggar upp för en liten photoshoot, vi tänkte försöka ta lite bilder som vi förhoppningsvis kan använda som julkort ;)  Visar lite senare. Nu hör jag att en liten skrutta vaknat, så jag måste kika. Återigen, tack min kära läsare för att ni finns ♥

Peace, Love & Readers


Mitt hjärta fyller fem månader idag!

Jag vet att jag sagt det förr...men oj så fort tiden går. Har du funnits med oss i fem månader redan mitt lilla hjärta, mitt allt! Jag älskar varje sekung, varje minut och varje dag med dig. Du gör mitt liv helt fantastiskt!

Peace, Love & Vanjis


Hellas...

Hittade lite gamla bilder från älskade Grekland. Tänkte att ni ville se lite härlig sommar nu i höstrusket ;)


♫ Trallalallaaaa ♪

Trots att hösten är här och kylan smyger sig på alltmer och man vet vad som väntar ett par månader framöver känns allt så härligt ändå. I normala fall den här tiden på året blev man tidigare lätt deprimerad. Men inte i år inte, har aldrig längtat så mycket till jul som nu till exempel. Ska bli så mysigt med min lilla skruttas första jul! Hoppas på att kunna köpa en liten rosa bebis pulka att dra runt henne i också hehe ♥ Och julpynta lägenheten och köpa små julklappar! Laga god mat och hoppas på fin tjock snö och sol ;)

Imorgon kommer C&S hit med sina urvar! Alltid lika mysigt, då kommer det säkert upp en ny bild på våra tre kärlekar!

Peace, Love & Chistmastime

RSS 2.0