66 days to go

Fick låna en super kul bok från Cecilia som får mig att se fram emot varje tidig bussresa till jobbet varje morgon. "På smällen: från A till Bebis" rekommenderas varmt för er som går med magen i vädret och vill ha något lärorikt/kul/inspirerande att läsa. Inte lika skräckinjagande och stela som andra gravid-böcker känns det som.


Bebis fotmodell: Julia Thell Özboyaci

Igår var jag hos barnmorskan och lyssnade på kärlekens hjärtslag. Vi följer kurvan perfekt, vilket känns som en lättnad då jag varit lite orolig den senaste tiden för att magen ena sekunden är så stor så att jag tror att jag väntar trillingar. Den andra stunden känns den liten och fjuttig och jag undrar om det verkligen är en liten tjej där inne. Det känner hon nog på sig, för det är i dessa stunder som jag kan få mig en riktig karate-spark ♥

Ikväll kommer mor och bröder över för att käka middag och se på vår nya lägenhet. Det ska bli kul! Stod och förberedde LCHF-chokladmoussen sent igår kväll för att inte spara allt tills idag. Tänkte rusa från jobbet vid fyra, så att jag hinner med allt. Sesampanerad fisk med broccolimos, hollandaise och sallad bjuds det på. Hoppas det smakar!

Peace, Love & Family ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0