Flyttkartonger

Helgen har bestått av endast en sak. Packning. Och städning. Det känns som att det aldrig tar slut heller. Vi började med åtta flyttlådor, lite optimistiskt. Sen blev det åtta till och igår åkte Älsklingen och köpte sex stycken till. De är redan slut och idag blir det en sväng återigen till IKEA! Var bara tvungen att ta en bild på kaoset :)

En sak som vi konstaterat är i alla fall att vi har alldeles för mycket saker. Waaay to much! Jag är imponerad av människor som inte har så mycket grejer, som har det stilrent och enkelt och inte har saker överallt. Vad gör de med allt? Eller är de bara grymma på att slänga saker?

Peace, Love & Flyttkartonger

88 days to go

Den vankande 90-åriga tanten här igen. Inte så mycket nytt som händer, samma samma, lika lika. Packa, plugga till körkortet, sova lite eftersom jag är så himla trött hela tiden, jobba och sen packa lite mer. Försöker ta fram en logga till en väns företag, känner att min inspiration och motivation inte är det bästa, mestadels på grund av tidsbristen I guess... Ni får se resultatet senare! ;)

Nu tänkte jag köra en omgång körskolefrågor, titta på Sveriges Mästerkock och sen decka vid tio-tiden.

Peace, Love & MyBed

Godmother

Jag blir inte bara mor under 2011 utan även gudmor. Och inte till vilken liten bebis som helst, utan till underbara, söta lilla Maya! Tack Jaana & Erik, det blir en ära! Blev så chockad och överväldigad, att jag knappt fick ur mig ett svar. Om jag tänker tillbaka på stunden, kommer jag inte ens ihåg vad jag sa. Vad sa jag? Hoppas att jag sa: Tusen tack fina Jaana & Erik att ni tänkte på mig, litar på mig och känner att jag är så nära er att ni vill att jag ska blir Mayas gudmor. Ära & kärlek ♥

Så började min helg i fredags kväll...och fortsatte med ett massa packande och rensande här hemma. Jag och Älskligen var på 40-års fest i lördags och idag var vi på IKEA och köpte nya kuddar och ännu fler flyttlådor.

Peace, Love & Älsklingen


Fredagsmys med liten prins

Då avrundar jag denna vecka med att åka hem till Jaana och mysa med hennes nykläckta lilla prins! Veckan gick ganska fort, antaligen för att det varit så galet mycket att göra på jobbet och mycket att tänka på efter jobbet.

Nu ska jag försöka ta mig till bussen, det tar ett tag med tanke på att jag är som en 90-årig tant i bäckenbenet. Hoppas att jag inte hamnar brevid samma kille som i morse. Han stank en blandning av Farenheit parfym och Tigebalsam, inte en helt ok kombination. Plus. PLUS att han bet på naglarna konstant hela bussresan och hade små stumpar till naglar kvar. t;Klicka om du vill visa alternativa översättningar">Totalt motbjudande, borde vara förbjudet på allmän plats att hetsäta sina fingrar :)

Annars i helgen, packa, packa och packa lite mer! Ja just det, 40-års fest hos kusinen, det blir skoj!

Peach, Love & weekends

Lite mucho nu...

Det händer sjukt mycket i mitt liv just nu. Har nog aldrig haft det så busy. Började packa igår inför flytten! Wieee, känns fantastiskt. Som en tung sten som har lossnat från mitt hjärta, nu kan jag äntligen börja bona och förbereda inför dagen då kärleken i min mage kommer till oss. Tack Stockholms Hem!

Krämporna i mitt bäckenben är ok ena dagen och hemska den andra. Skönt det i alla fall, så har jag nån dag här och där som jag gå normalt och slipper vilja gråta var femte minut. Har äntligen fått tid hos sjukgymnasten på måndag och ett "stöd-bälte" är beställt. Lever på hoppet om att det kommer bli bättre snart :)

Hade min första körskole-lektion igår. Jag var lagom pepp och det gick...sådär. Körskoleläraren kallade mig för en aggressiv förare och fick bromsa mig fyra gånger. Det går bra nu... Står fortfarande fast vid att körkort kanske inte är till för alla.

Peace, love & kollektivtrafik

100 days to go

Idag är det exakt 100 dagar kvar tills kärleken i min mage har sin beräknade ankomst. Längtar otroligt! Försöker lägga fokusen framåt istället för att tänka på smärtan (som idag är värre än vanligt) ska ta kål på mig. Idag har den lixom spridit sig ner i lårbenen men samtidigt framåt och uppåt där den startade. Fantastiskt! Känner mig som en rostig, överviktig tant som skulle behöva en rullstol eller ett nytt bäckenben...

Hursom helst, fredag idag och snökaoset har lamslagit hela Stockholm, som att det aldrig någonsin snöat förut. Alla bussar är inställda, tåg- och pendel går halft, men helst av allt ska du stanna hemma rekomenderar man på nyheterna. Tog mig dubbelt så lång tid att komma till jobbet i morse, plus att jag var tvungen att treva mig genom snömassorna från Odenplan till jobbet. Perfekt för mitt bäcken.


Peace, Love & foglossning


Babyhiccups

Dagarna rullar på, magen växer och sparkarna och hickandet blir alltmer intensivare. Det är fortfarande mysigt! Och jag ler som en fjant med handen på magen varje gång hon sätter igång. Än så länge (ta i trä) far hon runt på dagarna och sover fint på natten och låter även mig sova. Om bara mitt bäcken också kunde låta mig vara, åtminstonde någon gång under dagen eller natten, men icke. Idag ska jag till barnmorkan, får se vad hon säger om mitt kära bäcken som håller på att gå av på mitten...

Ush, nu har jag förvandlats. Till den där jobbiga gravida kvinnan som klagar på att allt är jobbigt och gör ont. Jag som lovade mig själv... Fast jag måste få sticka in med att jag har en oförskämt bra graviditet so far. Om vi bortser från fram till vecka 13, när illamående och trötthet tog över mitt liv. Men sen dess, mår jag toppen! Fråga Älsklingen hur det känns för honom, han skulle nog nämna att jag gråter nonstop. Eller ja, för en dålig tv-serie, för att han kollar på någons bilder på FB, för att han inte kramar mig en natt eller för att han inte ställer in sin kaffekopp i diskmaskinen. Han tål nog mer än vad jag tror ;) Skönt att ha honom vid min sida, stabil och trygg! Kärlek.

Love, Peace & babyhiccups

Sötare än sötast!

Måste medge att jag tills idag inte köpt ett enda plagg till skruttan i magen min. Först ut var Helena! Sen moster Sani, Laila, mormor och moster Bella! Näst på tur var jag ;) Idag hittade jag detta och blev kär ♥

Vill tacka er söta som köpt så fina saker nedan, ni vet vilka ni är ;) puss på er!

RSS 2.0