Kan det vara vår tur nu? Pls.

Det kan alltså gå dagar utan att jag ens tänkt på att jag har en blogg. Lite oroväckande... Ok att jag har en del att tänka på, men det kan verkligen gå en lång tid utan att jag haft en tanke på min kära lilla blogg!? Det är väl bara en period tror jag, hoppas att den inte håller i sig alltför länge bara.

Ja vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då? Njuter av mina dagar med min älskade lilla skutta. Nu kan hon sitta själv, vilket är jätte kul. För då kan hon leka på ett helt annat sätt än tidigare. Tanken att det snart är dags att börja söka jobb och börja jobba känns skrämmande och så avlägset. Att lämna min lilla prinsessa på dagis hela dagarna, ush. Men jag vet att det måste göras och det är bara att bita ihop ;)

Nu är vi mitt i ett lägenhetsbyte. Vill inte säga något mer än, innan något är klart (för annars går säkert allt åt skogen). För er som inte vet, bor vi litet och har försökt byta till något större i ganska precis fyra år. (!) Men nu är vi på gång med ett byte till en större lägenhet i ett mysigt och naturnära område, med fina förskolor, lekplatser och strandpromenader ;) Så håll alla era tummar för oss. Så att vi slipper trängas här på 42kvm. Jag älskar verkligen lägenheten som vi bor i nu, men vi behöver verkligen minst ett rum till!

Peace, Love & VårTurNu?!

Kommentarer
Postat av: Karin

Vi håller tummar och tassar här hemma!!!!! Inge vidare att bo trångt när man har barn. Man har väl annat att tänka på än att blogga hela tiden :P Om dte inte blir någon mer uppdatering innan jul så önskar jag er God Jul och Gott Nytt År!!!! massa kramar!

2011-12-16 @ 14:33:56
URL: http://karinofalcon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0