Happy New Year! ♔

Då var det årets sista dag. 2011, det absolut bästa året i mitt liv! Så istället för att önska massor inför 2012 tänkte jag bara se tillbaka och vara så otroligt tacksam för ett helt fantastiskt år. Livet med min härliga man, och sen kom vår underbara dotter. Vår tid tillsammans sen dess har varit helt sagolikt, jag älskar varje minut och jag är så glad att Vanja har den pappa hon har. Han är verkligen den bästa! Jag hoppas att 2012 blir minst lika bra, för det blir nog svårt att slå det här året. Men man kan alltid hoppas ;)

Jag hoppas att ni haft ett härligt år och att 2012 blir ännu bättre. Och jag vill tacka mina fina läsare för att ni kikar in här och läser. Tack tack och tack. Tack vare er fortsätter jag att blogga! ♥

HAPPY NEW YEAR! Peace, Love & 2012

Juletid!

Julen är över med lite blandade känslor. Hoppas ni haft en underbar jul, precis så som ni ville ha den!? ♥ Jag kom aldrig riktigt in i nåt christmas-mode, antagligen med tanke på att den lilla snön som kom försvann lika fort som den kom. Och varmt har det ju varit! Helt sjukt, ute hos min mamma och hennes kille i Rimbo blommade rosorna i rabatterna för fullt på julafton. Vad säger man om det? Lite läskigt nästan. Förra året var det så mycket snö därute på julafton att vi knappt kunde komma ut genom dörren. Vanjis första jul blev fin och lugn. Precis som jag hade hoppats på. Vi vuxna hade bestämt att inte köpa några julklappar till varandra, vilket var super skönt. Otroligt skönt verkligen. Slippa all panik i affärerna och ångest över att köpa den där "rätta" julklappen till alla. Bara barnen fick klappar, och det räckte gott! Vanjis åt sitt första julbord, badade i klappar och slet av tomten skägget!

Nu ser vi fram emot nyår, bonusbarnen kommer till oss, så vi ska äta gott, spela spel och titta på fyverkerier från vår fantastiska balkong. Blir ju lite annorlunda nu när man har en liten räka som sover tidigt på kvällen. Men kul ska det blir! ♥

Peace, Love & Christmas

Movietime

Jag älskar film! Tänkte inte gå in djupare än att säga så ;) Men här kommer lite filmtip. Januari, februari som vi har framför oss är verkligen stanna-hemma-film-månader.

Ett gott skratt förlänger livet, tre underbara komedier:
Crazy stupid love - En helt otroligt bra film! Mycket vacker och ögongodis för oss ladies ;) Gosling ♥
• Hall Pass - Super kul, många skratt ;)
Horrible Bosses - Sjukt kul om tre karlar vars chefer är hemska! Vill du skratta gott, se denna.

Djup, djupare, djupast:
Nawals hemlighet - Va inställd på en otroligt tung och bra film. Jag skulle nog kalla det ett mästervärk! Eller som kritikerna säger "En av årets absolut bästa filmer". Sjukt bra, se se seee!
Biutiful - Även den här är djup, mörk men samtidigt vacker. Även lite ögongodis här med ;) Bardem ♥

Kommer inte på fler just nu, hoppas ni tittar på dem, det kommer ni inte att ångra ;)

Peace, Love & Movies

Å så kom snön ❅

Med lite halvblandad förtjusning, med tanke på att det inte är riktigt så kallt så att det ligger kvar, ser lite blaskigt ut (har inte gått ut än idag) Funderar på hur jobbigt det kommer bli att dra vagnen genom snön också?!

När jag började blogga hade jag inte riktigt rett ut hur exakt den skulle se ut och vad den skulle fyllas med. Under tiden har den växt fram och blivit som en dagbok och oftast fina ord och kärleksförklaringar för min lilla griskulting. Jag följer en blogg, en gammal barndomsvän som bloggar om det som irriterar henne. Ganska ovanligt tror jag, för de flesta vill nog framställa sin blogg som "fin". Men missförstå mig inte. Jag älskar hennes blogg, alltid med ett stort leende på mina läppar och ofta ett högt skratt. (Afroditi, som jag för övrigt gjort designen åt) Det är så härligt att hon skriver om sånt som många säkert tycker men inte riktigt vågar prata om eller skriva om. Själv är jag otroligt lättirriterad på folk och det blir nog min andra hälft här hemma som får höra mina historier med alla idioter i kollektivtrafiken, trapphuset eller i stan. Så jag har samlat ihop några grejer som kan få mig riktigt irriterad och vissa till och med att kräkas lite i munnen haha.

♦ Ett big no no är att klippa naglarna på allmän plats. Herre! För att inte prata om hetsiga nagelbitare och frenetiskt spottar nagelbitar runt sig på bussen...inte helt ok. Gå hem och gör det!

♦ Svettnissar - Duscha, deo, nytvättad tröja. Svårare än så är det inte!

♦ De som står i kön till kassan och inte planerar!  Jag förbereder mitt kort, kontanter, kuponger eller vad man f-n har. Har aldrig förstått mig på dessa, när de kommer fram till kassan står de och letar i fickor och väskor istället för att göra det när man bara står rakt upp och ner i kön...

♦ Rör inte min vagn! NEJ, det går inte att luta sig mot den och NEJ, det går verkligen inte att ta tag i handtaget för att stötta sig! Jag står runt och parerrar min vagn för alla i€#+*/^ som tror att det är ett räcke att hänga på i bussen.

♦ Utan att låta som en "sån-där-mamma" men hur tänker man när man sitter på bussen och tittar bort när jag försöker gå på bussen med vagnen. Bussen har stannat för långt från trottoaren, men det är samtidigt för nära för att gå ner på vägen och sen upp. Bussen är alldeles för hög och jag kommer inte upp. Hur tänker ni?

♦ Folk med mun-diarré. Märker man inte när folk är totalt ointresserade av vad man berättar? Va tyst när man ska och prata när man ska. Har du inget intressant att berätta, shut it! Prata inte bara för att prata hehe.

♦ Jag är allergisk mot fläckar, hål och urtvättade kläder. Tvätta och sy, fungerar det inte...KASTA! Vitt tvättas endast med vitt, hatar när "vita" kläder blivit gråa. Kan inte folk tvätta? Kom och gå en kurs hos mig. Tips: torktumla inga kläder, de förstörs!

♦ Folk som inte kan klä sig efter tillfället. Och nu pratar jag inte alls om mode, utan om att klä sig efter vart du ska. Vem går på kalas i mjukisar eller på bröllop i vindjacka? Vart ska du någonstans i en fläckig, hålig tröja som är helt snedvriden på grund av att du torktumlar den? Kaaaanske, kanske så kan du ha den hemma i din ensamhet...men nej förresten KASTA!!!

Puuh, det där var rätt skönt hehe. Hoppas ni inte slutar läsa min blogg på grund av mitt lilla irritations-utbrott. Kaaan komma en Del II också hehe. Tack Afroditi för inspirationen ;)

Peace, Love & Understanding ;)

Kan det vara vår tur nu? Pls.

Det kan alltså gå dagar utan att jag ens tänkt på att jag har en blogg. Lite oroväckande... Ok att jag har en del att tänka på, men det kan verkligen gå en lång tid utan att jag haft en tanke på min kära lilla blogg!? Det är väl bara en period tror jag, hoppas att den inte håller i sig alltför länge bara.

Ja vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då? Njuter av mina dagar med min älskade lilla skutta. Nu kan hon sitta själv, vilket är jätte kul. För då kan hon leka på ett helt annat sätt än tidigare. Tanken att det snart är dags att börja söka jobb och börja jobba känns skrämmande och så avlägset. Att lämna min lilla prinsessa på dagis hela dagarna, ush. Men jag vet att det måste göras och det är bara att bita ihop ;)

Nu är vi mitt i ett lägenhetsbyte. Vill inte säga något mer än, innan något är klart (för annars går säkert allt åt skogen). För er som inte vet, bor vi litet och har försökt byta till något större i ganska precis fyra år. (!) Men nu är vi på gång med ett byte till en större lägenhet i ett mysigt och naturnära område, med fina förskolor, lekplatser och strandpromenader ;) Så håll alla era tummar för oss. Så att vi slipper trängas här på 42kvm. Jag älskar verkligen lägenheten som vi bor i nu, men vi behöver verkligen minst ett rum till!

Peace, Love & VårTurNu?!

Mitt ♡ blir ett halvår idag!

♥ Jag ska bära dig över stock och sten tills du kan stå på egna ben.

Jag ska hålla din hand genom livets snår och finnas vid din sida vilken väg du än går.

Jag ska skydda dig mot all ondska som finns, jag älskar dig så min lilla tjej.

 Vad hände med snön?

Julen närmar sig med stormsteg men det känns verkligen konstigt. Julgardinerna hänger i fönstret och stakarna lyser upp de mörka dagarna, försöker till och med med julmusik på datorn...men jag får inte till det riktigt. Såg verkligen fram emot den här julen, Vanjas första jul! ♥ Jag är inte så mycket för själva vintern (hatar kyla), men runt jul vill jag ha snö! Komsikomsi!

Peace, Love & Christmas


RSS 2.0