Tidsbrist

Ber återigen om ursäkt för att jag är så otroligt dålig på att uppdatera bloggen :( Skyller på total tidsbrist! När man inte ammar, byter blöja eller leker med min lilla underbara ska ju allting annat hemma också fixas. Så tid för att sitta här vid datorn är inte många minuter om dagen.

 

I helgen var bonusbarnen här! Vi var på salsa-festival i Rålis och spelade in premiäravsnittet av "Angies Kök" med kameramannen Milan. Det lagades björnbärs paj á la LCHF (såklart). Angie, du blir nästa tv-kock! ;)

 

Som ni nog vet så älskar jag att fota. Så ni kan ju tänka er hur det är nu för mig. Jag skulle kunna fotografera precis hela dagarna. Vanjis är verkligen fantastisk att fota, bara att kika nedan ♥

 

Idag flängde Vi3 (Jag, min kära man och vår Vanjis) runt i Skärholmen och Kungens kurva. Shoppade bland annat loss på Panduro, det var 70% rea på massor av fina saker. Jag har tänkt att jag ska få tid att göra ett fint album till Vanjis som jag ska lägga i hennes minnes-låda som jag ska göra. Lägger nog upp en bild eller två när jag sätter igång med detta. När jag nu ska hitta tid till det ;)

 

Peace, Love & Vi3

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0