Happy Easter

Idag känns som en underbar dag - solen skiner, halvdag på jobbet innan fyra-dagars ledighet och körlektionen gick super igår! :) Inte många dagar kvar på jobbet nu innan jag tänkte vila upp mig lite before the big day. Pratat med bebisen en hel del de sista dagarna och vi kom överens om att hon ska komma som planerat, eventuellt några dagar tidigare. Känns bra att vi är känner likadant ♥

Ni som var snabba att läsa mitt otroligt negativa inlägg häromdagen, sorry för det. Jag skämdes och tog bort det dagen efter. Men jag var inte mig själv den dagen, men jag behövde tydligen skriva av mig ordentligt och det var inte alltför snälla saker om en ny på jobbet.

Nu ska jag inte klaga mer, eller ska försöka i alla fall. Jag vill inte låta som någon negativ person, för det är jag nog inte. Kanske ibland, men vem blir inte det ibland? I söndags när jag var på en familjeväns födelsedag diskuterade vi Sverige i sin helhet. En av döttrarnas man i familjen är från Cuba och flyttade till Sverige i höstas. Han har lärt sig svenska i rekordfart och jobbar för fullt. Otroligt att man kan lära sig ett främmande språk så fort som han gjort! Jag frågar: Vad tyckte du var det absolut konstigaste med Sverige när du kom? Han tänker ett tag och säger: Att ni klagar på allt. ALLT! Vädret, att bussen är några minuter sen...ja allt! Och ni har verkligen ingenting att klaga på här i Sverige"

Jag tror att alla runt bordet fick sig en liten tankeställare och jag kan lova att ingen klagade mer under kvällen. Eller jo förutom födelsedagsbarnet som misslyckades lite med sin hallon-cheesecake. Men det hörde inte vår kära vän cubanen ;)

Peace, Love & Easter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0