Bildretusch

En av mina passioner här i livet; bildretusch. Det är en otroligt känsla när jag blivit klar med en bild och verkligen lyckats återställa den! Perfekt som att ge bort som gåva. Kontakta mig om ni skulle vilja ha hjälp med bildretusch av den här typen.  ♥ Photoshop

Min farfar 

Ett av mina första riktiga retusch jobb. Den perfekta presenten till mor min på hennes far när han var liten ♥Finally...helg!

Veckorna bara flyger förbi och dessvärre gör ju helgerna likaså. Men ack så skönt det är så här på fredags kvällen. Har planerat att höst-städa i helgen. Ta in alla balkong möbler, plocka ner alla sommarkläder och skor och fylla på med de lite varmare kläd-erna. Jag har tänkt att göra det nu tre helger på raken, så vi får väl se om det blir av.

Jag är mycket trött idag och känner att jag inte har något intressant att dela med mig av... så ni får dras av ett dåligt dåligt inlägg. Lovar att göra bättre ifrån mig nästa gång det är dags ;)

Nattis

Gossipat & Tree Hillat

Änligen är mina efterlängtade serier tillbaka! Som jag har väntat. Nu är det bara brothers and sisters kvar så är alla på banan inför höstens mörka kvällar.

Ikväll blir det som vanligt hem till mor på middag, en gång i veckan är ett minimum. Det är alltid lika mysigt och ikväll är det även Idol så det blir extra kul ;)

/Serietorsken

Vackra Victoria

Å då menar jag inte prinsessan. Utan min kära, underbara vän som alltid gör att jag känner mig som hemma och som en i familjen. Hennes små prinsessor är vackra som få ♥ Jag och Älsklingen var där nästan hela dagen och åt gott, fikade, lekte och kollade på tv. Idag valde jag att svika LCHF för ett tag och åt både hemmagjord pizza och vit choklad cheesecake!

Det som återstår av denna helg är att se hur valet går och förbereda lunchlådan till i morgon. Då blir det back to usual, enligt LCHF, spenatsoppa på grädde med kokt ägg. Mums.

Vad är bättre än en heldag med Älsklingen och underbara vänner som the Tolvic's? Inte mycket.

Peace, Love & Tolvic's Cheesecake

Wii & vattenpipa

Igår va några av mina allra bästa tjejer här. Det dracks vin, röktes vattenpipa, kollades på Idol och spelades Wii in på småtimmarna. Rockringar, pilbågsskytte, bollnickningar och yoga positioner. En hel del frågor besvarades även i TP, jag och Älsklingen vann varje gång över tjejerna ;)

Idag är det lördag och det betyder ledighet. Vi har inte planerat någonting för idag! Underbart ♥

Peace

Køpenhavn

Mobilens alarm gick igång 04.00 i morse. Härligt! Regnet smattrade mot fönstret och det var bäcksvart ute. Sådär lagom mysigt att lämna Älsklingen i sängen för att ta mig upp och göra mig i ordning för att ta mig till Arlanda. Regnet stod som spjut i backen och det var is kallt. Väl i taxin var det varm och skönt och jag kunde snabbt ta mig till flygplatsen. Väl där checkade jag in, köpte en latte och slog mig ner för en hel timmes läsning av min älskade bok Shantaram. Vad ska jag läsa när den är slut? Hur ska jag hitta en bok som slår detta? Det blir riktigt svårt, ribban är riktigt högt satt...

Köpenhamn var soligt men kallt och blåsigt. Jag tog metron in till stan och promenerade sista biten till kontoret. Det blev en bra dag och vi fick en hel del gjort. Meeen så svårt jag har för att förstå mina danska kollegor. Det var som att de pratade tyska och jag förstod enstaka ord och kunde på ett ungefär hänga med. Frustrerande när man inte kan hänga med i vad som diskuteras och jag var orolig för att missa viktig info. Efter ett antal "ursäkta", "en gång till" och "jag är ledsen jag förstår inte" måste de verkligen ha tröttnat på mig...

Resan hem gick bra, snabbt och smidigt. Men nu är jag trött! Det var riktigt skönt att komma hem och ta en dusch, äta middag, mysa med Älsklingen framför Idol. Men nu är det dags för sööömn...

Natti

Första inlägget

Så, nu har jag dragit länge och väl på att skriva första inlägget. Trodde att det skulle vara lätt som en plätt, men icke. Men idag kändes som en riktigt bra första gång. Jag har än inte helt bestämt mig för exakt vad jag ska blogga om, men det får komma lite som det kommer.

Idag känns som första dagen på resten av mitt liv! Jag hoppas att jag ska lyckas underhålla er med mitt liv som för de senaste tre åren, varit otroligt härligt! Lugnt, romantiskt och lyckligt. Det är nästan så att man inte vågar skriva det för att det ska börja gå utför. Så jag tar i trä och hoppas på fortsatt lycka ♥

RSS 2.0