Sjukstuga.

Efter dagis i torsdag har Vanja varit jätte sjuk. Genomförkyld och 40 graders feber :( som vägrade ge sig under tre dygn. Inga Alvedon eller Ipren hjälpte. Baddade hennes ansikte med kalla blöta handdukar och det gillade hon inte speciellt mycket. Hon har knappt ätit något heller, lite yoghurt och nån kaka och en himlans massa vatten. Hon har varit jätte duktig på att dricka stora mängder vatten och det är det viktigaste enligt sjukvårdsupplysningen som jag ringt till ett antal gånger. En tripp till akuten har vi hunnit med också. En dag var det extra jobbigt, hon var helt röd i ansiktet, kroppen kokade och drägglade jätte mycket. Det visade sig att hon bara har något virus, så vi skulle fortsätta som vi gjort med febernedsättande.
.
Idag är det tisdag och hon är fortfarande hemma, febern har lagt sig, men hon är genomförkyld och hängig. Trots att hon haft det riktigt jobbigt måste jag få säga att hon har varit så duktig. Hon har knappt gnällt eller gråtit. Hon har bara velat ha närhet. Hon har alltid sovit sina vanliga tider i sin säng men nu när hon varit sjuk har hon för första gången sovit i vår säng. En eftermiddag kröp hon ihop och somnade. Har aldrig hänt. Hon har heller aldrig somnat i mitt knä, men nu hände det också en gång. Alltid första gången för allt :) Mitt lilla hjärta, hon är verkligen en stark tjej! Undra vart hon fått ser ifrån? ;)
.
Milica (tar i trä) mår fortfarande bra! Men jag åkte på en härlig förkylning, helt täppt och ont i halsen. Hela kroppen värker. Jätte kul när man har två små att ta hand om... Om en timme ska Vanjis sova lunch och då lägger jag mig med Milica och sover. Igår sov vi tre timmar mitt på dagen hehe, kan ju alltid hoppas att det blir så idag med!
.
Hoppas att ni håller er friska! Peace, Love & Sjukstuga


Kommentarer
Postat av: Karin

Krya på er!!!!

Svar: Tack snälla Karin!
lifebykat.blogg.se

2013-01-16 @ 19:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0